Nyári Tábor - Bócsa

2017.04.10

kep

A Teremtés teljessége a Férfi és Nő


(A Mária Lovagrend Egyesület az egészségmegőrzés szolgálatában)

Nyári tábor – 2017.július 7-8-9. Bócsa

A Férfi és a Női minőség átalakulóban van, ezt mindannyian tudjuk, érezzük, tapasztaljuk. Kapcsolatok estek szét, a nemi szerepek felborultak. Sokan csak pislognak és nem értik mi történik velük és mi történik a világban. Azok számára nyújtunk támogatást jelenlegi programunkkal, akik úgy érzik, szeretnének tenni Önmagukért, még ha nem is tudják pontosan, hogy is tegyék. Azokat a férfiakat és nőket is várjuk, akik Férfivá és Nővé szeretnének válni és már elindultak, folyamatban vannak, és azokat is, akik már jó úton vannak, csupán elmélkednének, bővítenék az ismereteiket. Röviden mindenkit, aki úgy érzi, valami miatt itt a helye!

A három napos programon belül foglalkozunk a Női szakralitással, a Nők szerepével a családegyesítésben és egészségmegőrzésben, a Férfiak szerepvállalásaival, családvállalásával, fenntarthatósággal, és azzal is, hogyan járul mindez hozzá az egészségmegőrzéshez, egészséges életmódhoz oda-vissza. Ezekhez kaphatnak a résztvevők útmutatást, tanítást, támogatást, oldást.

A program felelős vezetői Gyebrovszki Klára speciális tanácsadó a Mária lovagrend főpapnője, valamint Asharti Szabó Andrea Intuitív énekes, kozmikus kódnyelven éneklő lélekhangoló, terapeuta.

A program helyszíne egy csodálatos lovas farm Bócsa mellett, a Vincze Lovarda. A résztvevőknek lehetősége van a program folyamán lovagolni, lovas kocsikázni és belelátni a farm mindennapi életébe. A Lovarda nevéhez fűződik egy 2016-os Guiness rekord, a puszta 17-es is!

Szállás tekintetében lehetőség van választani a vendégház, a jurta és a sátor között. Előbbiek korlátozott létszámban.

Időpont: 2017. július 7-8-9.
Táborunk helye: Vincze Lovarda és lovas farm Bócsa (www.vinczelovarda.hu)
Szállás és költségtérítési díj teljes ellátással:
- Vendégházban – 39.500 Ft
- Jurtában – 34.500 Ft
- Sátorban – 32.500Ft

Jelentkezés és további információ: info@asharti.com, marialovagrendegyesulet@gmail.com, Részvételedet 5.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani)

Szeretettel várunk!
kep