Gyógyítónap Békéscsabán

2017.09.14


Október 7-én, szombaton 9 és 18 óra között gyógyító napot tartunk a VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára termeiben.


 A rendezvénynek nyolcadik éve ad otthont az intézmény, évente kétszer, tavasszal és ősszel tartanak ilyen programot.Berényi-Nagy Péter „hoppmestertől” által megfogalmazva, a nap lényege, hogy az ország számos területéről jönnek gyógyítók,
akik segítséget tudnak adni.
Lesznek előadások is, ezek egyikén Baji Miklós Zoltán fogalmazza meg a gondolatait a sámánizmus, neosámánizmus témakörben.
Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza ördögök, démonok sötét erők témakörben,
Kékegyi Ilona tudatos gondolkodás és beszéd,
Gyebrovszki Klára a kapcsolatok és nemi szerepek minőségének megélése témakörben tart előadást,
Mikiténé Kiss Kata jóvoltából pedig a lélektáncról a gyakorlatban is többet megtudhatnak az érdeklődők.A Vasutasban a rendezvény a Tűz-kör Dobkör dobolásával indul.
A nap folyamán lesz például csontkovácsolás, reiki, energiagyógyászat, meditatív lélekdobolás, asztrológia,
kártyajóslás, önismereti tanácsadás, talpmasszázs, köpölyözés, auratisztítás, kineziológia, yumeiho masszázs,
emellett ezoterikus könyveket, selyemképeket, ásványokat, spiri hangszereket,
de mézet, szappant, növényi hajtásokat és szeretet-szetteket is vásárolhatnak az érdeklődők.
A Mária Lovagrend tíz emberrel jön a gyógyító napra, hogy „szeretetteljes, segítő támogatást” nyújtsanak az élet különböző területein.Az előadások nyitottak, az egyéni kezelésekre be kell jelentkezni az információs pultnál, ott reggel és a déli órákban kaphatnak időpontot az érdeklődők.
A művelődési ház több termében zajlik majd a gyógyító nap, így lehetőség lesz arra, hogy az elvonulást igénylő gyógyításokat külön helyiségben tartsák.

Várunk Nagy Szeretettel!
kep
kep